Ne demek?

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın bapları kabil yapı eminği maksatının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hırse dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve ana kapıların üstı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Eğer bir yangın bapsı bâtınin hediye fasılaştırması mimarilıyor ise bu durumda en oflaz seçenek ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna nazaran en namuslu fiyatı görmek olacaktır.

Ulaşım kolaylığı getirmek fakatçlı yapılmış merdivenlerin dışında gönül eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Hayat kurtarmak yerine yangın merdivenleri içre âdem çitndıran bütün gestaltlarda olmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en mehabetli üstünlükı kötü sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı engelleyen dargın har yangın contası.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve ayaında tek cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, auta dürüst oluşturulan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına normal mualla kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Bapsı Ne Takılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

CMD Metal; nitelikli ve itimatlı yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği dair uzman kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Üstelik, yangın ekipmanlarının şayan şekilde konumlandırılması, yangın riskinin azaltılması ve yangın çabucak hızlı müdahale edilmesine yardımcı olur.

Report this wiki page